📸 Genç Mimar Ferris Rafauli

ferris rafauli

⭐️ Ferris Rafauli! Çağımızın Lüks iç mekan tasarımcısı! 
🇨🇦 Canada’da yaşayan Rafauli, multidisipliner bir tasarım anlayışı ile; mimari, iç mimari, peyzaj ve mobilya tasarımı konusunda yüksek düzeyde lüks detayların içerdiği projeleriyle biliniyor. 
🎨 Koyu renklerin yoğunlukta olduğu çalışmalarında klasik ürünler modern detaylarla birleşerek ortaya zamansız tasarımlar çıkıyor. En üst düzey ustalık sonucu gerçeğe dönen tasarımları, projenin her alanında bulunup tüm detayları ustalıkla planlaması sonucu genç yaşta lüks tasarım konusunda akla gelen ilk isimlerden biri olmasını sağlamıştır. 
🧠 Filozofisi sadece bilime dayalı bir oluşumdan çok sanata dayalı bir üretim ve tasarım anlayışı benimsemektir. Tüm çalışmaları benzersiz, müşterilerinin her türlü istek ve ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde ancak her zaman görenler için ilk bakışta o farkedilir FR imzasını taşıyan niteliktedir. 

ferris rafauli proje

🧐 Takıntılı detaycı anlayışı onu tüm dünyada farkedilir hale getiren en büyük özelliklerinden biridir. Projeleri ve tasarımları sadece en üst seviyede üretilmemiş aynı zamanda hatasız ve mükemmel olarak tasvir edilecek şekilde gerçeğe dönüşmüştür. 
🤓 Benim bakış açıma göre Rafauli’nin tasarımları derin anlamlar taşıyor. Bu günlerde özellikle de tasarımın her alanında modernlik ve çağdaşlık ile karıştırılan yüzeysel bir yaklaşım söz konusu. Ferris Rafauli’nin tasarımlarında ilk bakışta sindiremeyeceğiniz kadar özel detaylar var. Sanki bir sanat eseri gibi her bir köşesi ustalıkla hesaplanmış ve üretilmiş bu detayları uzun süre sonra bile farkedip büyülenebilirmişim hissi yaratıyor onun tasarladığı mekanlar. Çağımızın tarihe adını yazdıracak başarılı tasarımcılarından olması kaçınılmaz. 
🤔 Siz Rafauli hakkında neler düşünüyorsunuz? Çalışmalarını beğeniyor musunuz? Yorumlarda tartışalım 👇🏻 @ferrisrafauli#ferrisrafauli #ferrisrafaulidesign
🇬🇧 For English version @theinterioreast

Yorum yapın