📸 🛋 Koltuk Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

koltuk modelleri

🛋 Koltuk gibi büyük mobilya seçimleri, gerek boyut, gerekse kullanım açısından uygun olana karar verilmesi, hem maddi hem de manevi açıdan zarar yaşanmaması açısından büyük önem taşır. 
📐 Model ve Ölçü 
👉🏻 Planlama, bir iç mekânın sirkülasyonunun doğru yerleştirilmesi ve o iç mekândan maksimum fayda sağlanması açısından oldukça önemlidir. 
👉🏻 Evinizin şekline, salonunuzun büyüklüğüne ve en önemlisi kullanım sıklığı ve kaç kişi tarafından aynı anda kullanılacağı göz önünde bulundurularak koltuk seçimi yapmanız gerekir.
🎨 Renk ve Malzeme 
👉🏻 İç mekanın en büyük mobilyalarından biri olan koltuk, modeli, rengi ve dokusu ile tüm odanın tasarım algısını etkilemektedir. Bu nedenle cesur seçimler yapılırken, değişen trendler ve kullanım koşulları ön planda tutulmalıdır. 
👉🏻 Koltuğunuz için en uygun malzemeyi seçmek için koltuğunuzun yer alacağı iç mekâna, dolayısı ile kullanım sıklığını göz önünde bulundurmalısınız. 
✍🏻 Elbette bu kadarla da bitmiyor! Birçok detay var! Tüm detayları, püf noktaları paylaştığımız yazımızı okuyabilirsiniz! 


🇬🇧For English 👉🏻 @theinterioreast 

👉🏻 Kaynak 
#koltuk #berjer #koltukmodel#koltuktamir #koltukmodelleri#koltukyenileme #salon #oturmaodasi📣 #mobilya #mobilyadizayn#mobilyatasarımı #mobilyaimalat

Yorum yapın